Agenda

Vrije sporten

Amersfoort Running Crew

Elke zaterdagochtend om 10 uur vertrekt de Amersfoort Running Crew vanuit de winkel aan de Grote Haag om een uur te gaan hardlopen. Deelname is gratis en harlopers van elk niveau kunnen deelnemen. Je hoeft je niet aan te melden, je hoeft alleen iets voor 10 uur aanwezig te zijn en je goede humeur meenemen! Onder leiding van een ervaren trainer zal elke week aandacht besteed worden aan een goede warming-up, loopscholing, een kern (interval en/of duurloop) en een cooling-down.


Beweegrondjes Amersfoort

Kom in beweging en loop een beweegrondje. Verspreid door Amersfoort worden de komende tijd verschillende routes uitgezet, variërend van 3 tot 9 kilometer. Gewoon heerlijk een rondje hardlopen of wandelen langs een veilige, afwisselende route vlakbij huis. Trainen op afstand en tijd kan ook: de kilometers staan onderweg aangegeven. De beweegrondjes zijn een initiatief van de gemeente Amersfoort, de Stichting Marathon Amersfoort en RUN!033.com


Bootcampclub Amersfoort

The Bootcamp Club is sinds 2011 actief in Amersfoort in de parken en wijken Vathorst, Schothorst, Park Randenbroek, Bos Birkhoven, Wagenwerkplaats, Juliana van Stolberg Park en bij het Berghotel. Met ons team van 12 enthousiaste instructeurs bieden wij wekelijks ruim 30 lessen aan van zowel Low, Medium & High Intensity Bootcamp als de specials Kickboks, Mommy, Mommy 2B en Power Bootcamp


Free Runners

Freerunners is een leuke hardloopclub in Amersfoort/ Leusden. Onder leiding van Rob de Vries kun je op woensdagavond, zaterdag- en zondagochtend bij Freerunners trainen. Op woensdag zijn ze te vinden in park Schothorst te Amersfoort. Zaterdag en zondag rennen ze door de bossen in het prachtige natuurgebied Den Treek.


Gym XL Freerunning

Samen met je sportvrienden en -vriendinnen kun je hiervoor trainen bij GymXL. De les begint met een warming-up. Daarna oefen je tricks en salto’s op ons speciale freerunparcours, de trampolines en op de toestellen en de vloer in de hal. De blokkenkuil naast de trampolines helpt je om jezelf steeds verder uit te dagen. Zo leer je je steeds vloeiender en beheerster bewegen over de obstakels in je omgeving.


Hardlopen met Loopnu.nl

Ben je een beginnende loper en word je graag professioneel en enthousiast begeleid bij het trainen naar een afstand van 5 kilometer? Probeer dan, de speciaal voor onze loopevenementen ontwikkelde, clinic. Zeven weken voor de loop kom je twee keer per week trainen onder begeleiding van de twee vaste trainers van Loopnu.nl. De trainingen vinden plaats op woensdagavond en zaterdagochtend. Aantal trainingen: 13.